Mobile menu

Translation teams
Cooperative groups of translators

Albanian Professional Linguists

Shqip - as shqip as it can get!
רומניה

Description
Grupi i përkthysëve teknikë, financiarë dhe fushave të tjera që shkruan e flet shqip aq sa të rrënqeth mishin!
Team language pairs 6
  • מאיטלקית לאלבנית
  • מאיטלקית לאנגלית
  • מאלבנית לאיטלקית
  • מאלבנית לאנגלית
  • מאנגלית לאיטלקית
  • מאנגלית לאלבנית
Team leader
Fabiana Papastefani-Pezzoni
Fabiana Papastefani-Pezzoni
English-Italian-Albanian Consultant
רומניה
13:21
Team members 1

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • חיפוש מונח
  • עבודות