تقلب در پروز מפרסם התגובה: Elham Sharifi
|
همکاران گرامی،
مدتی است افرادی در حال تقلب در بخش کودوز هستند، سر دسته این افراد سینا میر عربشاهی است که از دوستان خود میخواهد سؤال مطرح کنند و او جواب میدهد و امتیاز میگیرد.
اخیراً هم این افراد در بخش مسابقه ترجمه تقلب کردند و سینا میر عربشاهی برنده این مسابقه شده �... See more همکاران گرامی،
مدتی است افرادی در حال تقلب در بخش کودوز هستند، سر دسته این افراد سینا میر عربشاهی است که از دوستان خود میخواهد سؤال مطرح کنند و او جواب میدهد و امتیاز میگیرد.
اخیراً هم این افراد در بخش مسابقه ترجمه تقلب کردند و سینا میر عربشاهی برنده این مسابقه شده است. برای درک بهتر این تقلب میتوانید ترجمههای Entry #25475 و Entry #25454 را با ترجمه برنده Entry #25451 مقایسه کنید تا ببینید ترجمهای که برنده شده است تا چه اندازه بیکیفیت است.
ممنون میشم اگر همکاران راهکاری برای توقف تقلب این افراد دارند با دیگران به اشتراک بگذارند.
با تشکر،
شریفی ▲ Collapse | | | تقلب آشکار و گسترده در بخش کودوز | Apr 6, 2019 |
بحث تقلب آشکار و گسترده تعدادی از افراد ازجمله همین فردی که شما نام بردید به ماه ها قبل بر میگرده و من و تعدای از همکاران این فرد و اعضای تیمش رو در دسامبر سال گذشته به مادریتورها ومسئولین سایت ریپورت کردیم و بیش از 15 نفر از اعضا هم در این باره شکایت داشتند. با همکاری مسئولین پرو... See more بحث تقلب آشکار و گسترده تعدادی از افراد ازجمله همین فردی که شما نام بردید به ماه ها قبل بر میگرده و من و تعدای از همکاران این فرد و اعضای تیمش رو در دسامبر سال گذشته به مادریتورها ومسئولین سایت ریپورت کردیم و بیش از 15 نفر از اعضا هم در این باره شکایت داشتند. با همکاری مسئولین پروز این فرد و تعدادی از اطرافیانش از طرح سوال در بخش کودوز محروم شدند ولی نه تمام اون افراد. اگر به پروفایل این فرد مراجعه کنید می بینید که از ژانویه تقریباً فعالیتی در کودوز نداشته اما اطرافیانش که همگی زمانی در دانشگاه خاتم مشغول به تحصیل بودند کماکان به اقدامات خودشون ادامه میدن
امیدوارم در مورد این بحث تقلب در مسابقه نیز دوستان برای مسئولین کودوز تیکت بگذارند تا مورد بازبینی قرار بگیره. البته همین امروز دو نفر از همکاران این موضوع رو به من گفتند و اعلام کردند که موضوع را با مسئولین پروز در میان می گذارند
این هم بخشی از ایمیلی که در رابطه با این افراد حدود 4 ماه قبل ارسال شده بود
با سلام و احترام خدمت شما همکار گرامی
شاید شما هم متوجه شده باشید که در چند ماه اخیر (برخلاف روال سالهای گذشته) هر روز تعداد فوق العاده زیادی سوال (کودوز) (حتی در مواردی 20-30 سوال) روی سایت گذاشته شده. اخیرا از سه نفر از همکاران ایمیل دریافت کردم مبنی بر اینکه تعدادی اکانت در چند ماه اخیر (مارس، ژوئن و آوریل 2018) در پروز راه اندازی شده به نام های Tina Khajavi، Marjaneh Koohyar، Seyedeh Negin Mahjoub، Zoha Karimi و Hasti Tari که به صورت شبکه ای سوال مطرح می کنند و بدون توجه به اینکه چه پاسخی دقیق تر و در زمان کمتر داده شده است، صرفاً به پاسخ های همدیگه نمره میدهند و اگر برای رد گم کردن به دیگران هم نمره بدهند غالباً (1) می دهند تا خودشان در مدت کوتاهی بتونن در صدر لیست مترجم های پروز قرار بگیرن. با بررسی تعداد زیادی از سوالات مربوط به این افراد، برای من هم (مانند تعداد دیگری از همکاران) روشن شد که همین تیم با این رفتار غیرحرفه ای و دور از انصاف در نهایت باعث شده یک نفر به نام سینا میرعربشاهی که در اکتبر 2018 (!!) ممبر سایت شده بتونه بیش از 1200 امتیاز کسب کنه و سرتیفاید پرو هم بشه.
برای اطمینان از این موضوع، در یک روز به سه سوال که اعضای این شبکه مطرح کرده بودند پاسخ دادم و دیدم پاسخی که بنده و یکی از همکاران دیگه در دقیقه 1 گذاشتیم رو یکی از اعضای خودشون بعد از یک ساعت کپی کرده و به عنوان پاسخ برگزیده هم انتخاب شده! به اکانت Marjaneh Koohyar و Hasti Tari ایمیل زدم و بسیار محترمانه خواهش کردم به اصول حرفه ای و انصاف پایبند باشند. نفر اول پاسخ داد: اینکه ما چه کار می کنیم به تو ربطی نداره و تهدید کرد که از من به مسئولین سایت شکایت می کنن! اما نفر دوم یک ایمیل 4 خطی سراسر فحش های بینهایت رکیک فرستاد و در آخر هم با استفاده از زشت ترین کلمات گفت نه تو و نه مادریتورها هیچ کاری (!!) نمی تونین بکنین.
پینوشت: البته این فکر خام اینها بود و برخلاف تصورشون ایمیل ها رو هم برای تمام استادان بخش زبان دانشگاه خاتم و علامه فرستادیم و هم همراه با کلی مدرک و ترجمه ایمیل ها برای بالاترین رده پروز در نیویورک ارسال کردیم و نتیجه اون اقدامات در بخش کودوز محسوس هست. واقعا نمی تونم بفهمم چرا این افراد نمیخوام مثل بقیه با صداقت و انصاف و حرفه ای عمل کنند؟ شاید مثل بار کج به منزل نمیرسه رو تا حالا نشنیدن
[Edited at 2019-04-06 17:42 GMT] ▲ Collapse | | | Elham Sharifi Local time: 08:52 מאנגלית לפרסית + ... TOPIC STARTER ممنون از اطلاعات تکمیلی | Apr 7, 2019 |
ممنونم آقای رستمی. من یه تیکت فرستادم ولی هنوز پاسخی دریافت نکردم. احتمالاً دوشنبه به این موضوع رسیدگی بشه.
اگر اجازه داشته باشم، هر پاسخی که به تیکت من داده بشه رو هم توی این قسمت میذارم و هم توی فروم انگلیسی و اونجا هم در مورد این تقلب گزارش میدم. | | |
بله مدتی بود من هم به این موضوع شک کرده بودم چون همش پاسخ دهندگان یه سری افراد خاص بودن و همونا هم امتیاز می گرفتن متاسفانه؛ کی ایزانی جماعت میخواد دست از تقلب و دودوزگی برداره من نمی دونم! امیدوارم بررسی بشه موضوع و دیگه شاهد تقلب و حق خوری نباشیم | |
|
|
سلام خدمت همهی عزیزان
من شاید خیلی پیشتر از اینکه این مسائل اینطور گسترده مطرح بشه، در تاریخ ۲۰ نوامبر و ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۸، موارد تقلب فجیع وحشتناک خجالتآور فاحش مرتبط با دو ممبر پریمیوم سایت رو، با ارائهی مدارک به تفصیل، در دو تیکت جدا ثبت کردم و به اطلاع دوستان و... See more سلام خدمت همهی عزیزان
من شاید خیلی پیشتر از اینکه این مسائل اینطور گسترده مطرح بشه، در تاریخ ۲۰ نوامبر و ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۸، موارد تقلب فجیع وحشتناک خجالتآور فاحش مرتبط با دو ممبر پریمیوم سایت رو، با ارائهی مدارک به تفصیل، در دو تیکت جدا ثبت کردم و به اطلاع دوستان و همکارانی که با آنها آشنایی داشتم هم رساندم.
دو اِستف مختلف سایت ظرف چند روز پاسخ دادند و هر دو به دادن قول بررسی موضوع اکتفا کردند. هیچ پاسخ دیگری به تیکتهای من (که به گمانم قدیمیترین تیکتهای ثبتشده در رابطه با این افراد است) داده نشده و ۱ امتیاز کودوز هم از اونها کم نشده. یا مسئولین وقت کافی رو نداشتهاند و باید همچنان به امید نشست و یا این افراد مصونیتی دارند که ما از آن ما بیخبر هستیم ▲ Collapse | | | Elham Sharifi Local time: 08:52 מאנגלית לפרסית + ... TOPIC STARTER
همینطوره. البته بهتره به جای ایرانی جماعت بگیم این گروه اقلیت (در اینجا حدود 10 نفر) که حقخوری رو با زرنگی اشتباه میگیرند و فکر میکنند سایرین متوجه این رفتارها نمیشوند. | | | Mahmoud Akbari קנדה Local time: 01:22 חבר (2010) מאנגלית לפרסית + ... מנהל פורום זה No Fraud detected | Apr 9, 2019 |
Dear colleagues,
This is what I received from the proz staff:
I have checked the voting, and found no signs of fraud. There were only 12 voters, though, who voted for the 1st finalist (the winner), 11 people voted for the 2nd finalist, and 10 for the 3rd finalist. So there is nothing to discuss, actually. Please tell the members that the results could be different if they would be more active.
It actually makes sense. There are well over 2000 Farsi members ... See more Dear colleagues,
This is what I received from the proz staff:
I have checked the voting, and found no signs of fraud. There were only 12 voters, though, who voted for the 1st finalist (the winner), 11 people voted for the 2nd finalist, and 10 for the 3rd finalist. So there is nothing to discuss, actually. Please tell the members that the results could be different if they would be more active.
It actually makes sense. There are well over 2000 Farsi members and if we all take part, this won't happen. I am afraid there is nothing more we can do at this point!
Regards,
Mahmoud ▲ Collapse | | | Mahmoud Akbari קנדה Local time: 01:22 חבר (2010) מאנגלית לפרסית + ... מנהל פורום זה To Mr. Mousavi | Apr 9, 2019 |
Dear Mr. Mousavi,
Contrary to your accusations, both Mr. Askary and I followed up this issue several times but have not received any feedback yet. Note that our authority is limited and if you have any further inquiries, you can directly contact the proz staff.
Thank you! | |
|
|
Elham Sharifi Local time: 08:52 מאנגלית לפרסית + ... TOPIC STARTER | To Mr. Akbari | Apr 9, 2019 |
I think there's been a misunderstanding. I know our moderators are doing the best they can. As I said, I brought up the issue through "two different support requests". I did not mean to make accusations.
[Edited at 2019-04-10 11:38 GMT] | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » تقلب در پروز No recent translation news about איראן. |
Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |